main logo
1066

CNA, pasiv de la numirea lui Rusu. Litvinenco: PA conduce parada

Deși e șef la Centrul Național Anticorupție (CNA) deja de cinci luni, Iulian Rusu nu a prea ieșit în fața publicului cu declarații puternice în legătură cu lupta împotriva corupției.

CNA, pasiv de la numirea lui Rusu. Litvinenco: PA conduce paradaFoto: știri.md

Întrebat în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” care este situația din cadrul instituției și de ce este doar tăcere, ministrul Sergiu Litvinenco a răspuns că, deocamdată, noul șef al Procuraturii Anticorupție nu a intrat în funcție, iar aceste două instituții sunt strâns legate între ele, transmite Știri.md.

”CNA este o instituție care susține activitățile PA, deci până la urmă cel care conduce toată parada este șeful anticorupție.

Atunci când se fac anumite operațiuni, ele se fac în comun și în prim-plan iese procurorul anticorupție care conduce operațiunea. 

Trebuie să revedem tot cadrul în planul de luptă cu tot sistemul de corupție. Acum așteptăm un raport ca să vedem care sunt cele mai bune opțiuni și în funcție de acestea se va lua decizia privind schimbările din cadrul instituțional”, a declarat ministrul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării