main logo
633

CMC va verifica activitatea întreprinderii Autosalubritate

În urma ședinței de astăzi, 10 iunie curent, Consiliul Municipal Chișinău (CMC) a hotărât că se va crea o comisie de control al activității Întreprinderii Municipale Autosalubritate.

CMC va verifica activitatea întreprinderii Autosalubritate

Controlul activității Î.M. Autosalubritate vine în urma mai multor sesizări din partea asociațiilor obștești pentru ocrotirea animalelor, a persoanelor afectate de problema maidanezilor, dar și din partea angajaților întreprinderii, transmite Știri.md.

Comisia de control va verifica, timp de 3 luni, activitatea întreprinderii municipale dar și a azilului de câini vagabonzi pentru ca ulterior să prezinte un raport privind constatările și măsurile necesare pentru soluționarea problemelor enunțate.

Din componența Comisiei de control fac parte 11 membri.

În luna martie, consilierii municipali au votat o decizie protocolară pentru a cere demiterea din funcție a directorului Regiei Autosalubritate, Eugeniu Axentiev, precum și a șefului centrului de sterilizare din subordinea întreprinderii.

Aleșii locali erau nesatisfăcuți de modalitatea în care este gestionată situația câinilor vagabonzi din municipiul Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării