main logo
48895

Clipul cu fetița lui Anatol Melnic, criticat de internauți pe Facebook

Prestația fiicei lui Anatol Melnic într-un clip video a fost criticată dur de internații de pe Facebook.

Clipul cu fetița lui Anatol Melnic, criticat de internauți pe Facebook

Într-un videoclip postat de Gurinel TV pe 19 iulie, apare fiica prezentatorului Anatol Melnic, interpretând o piesă în engleză și dansând, transmite Știri.md.

Internauții se arată deranjați de prestația fetei, declarând că nici engleza nu cunoaște și că aceste mișcări "lascive" nu sunt pentru un copil.

"- Nu i se potrivește unui copil așa cântec, nici așa mișcări de dans, nici îmbrăcămintea...Am impresia că vor să câștige bani, de o promovează în așa mod...

- Gurinel TV demult trebuia interzis. Acolo e o industrie enormă, bazată pe copile-produse de consum. Costume de scenă, coafuri, machiaje, lecții de dans, lecții de canto etc. Textele pieselor sunt despre fete-cochete și alte prostii", sunt doar câteva din reacțiile internauților.

Și vloggerul Jăka Banditu a reacționat:

"E o piesă cu un conținut destul de matur, pentru un copilaș atât de nevinovat... unde se pierde copilăria, inocența, frumosul? Cleopatra Stratan tot a fost copil cândva, dar conținutul pieselor ei era altul și ținuta ei vestimentară era corespunzătoare vârstei. Știu că asta se vinde acum, dar hai să nu exagerăm, măcar cu copiii noștri", a scris acesta pe Facebook.

Într-un comentariu, Anatolie Melnic s-a arătat deranjat de criticile internauților, declarând că fiecare trebuie să-și educe copii săi și că el răspunde de copila lui.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării