main logo
7870

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de nuntă. Când va avea loc

Edward Sanda (23 de ani) și Cleopatra Stratan (18 ani) s-au logodit în urmă cu două luni, iar în 2021 vor să-și oficializeze relația, semn că-s suflete-pereche.

Cleopatra și Edward se pregătesc de nuntă. Când va avea locFoto: impact.ro

Edward Sanda a povestit, într-un interviu exclusiv pentru impact.ro, despre frumoasa poveste de dragoste, înfiripată în ”Anul Pandemiei”, cu solista căreia piesa ”Ghiță” i-a adus celebritatea, transmite Știri.md.

"Cu toate că 2020 a fost un an nefericit și încă este, Cleopatra reprezintă cea mai frumoasă parte din an. Pe plan profesional pot spune că am avut activitate chiar dacă nu am avut concerte, mi-am lansat alături de Famous Production primul album din carieră de care sunt foarte mândru și fericit, iar pe lângă asta am mai lansat și featuring-uri cu alți artișți", a declarat Edward Sanda.

Artistul a relatat cum a ales inelul de logodnă și cu cine a fost alături când i l-a dăruit Cleopatrei.

"Mama a fost alături de mine în acest moment unic și special. Am stat o zi întreagă să îl aleg, neștiind mărimea pe care o avea. Am intrat în fiecare magazin de câte 5-6 ori pentru că eram nehotărât!", a povestit Edward.

Totodată, artistul a anunțat că urmează să joace nunta în vara anului 2021.

"Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!", menționează tânărul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării