main logo
541

Circa 900 de tone de antirapant, împrăștiat. Cum se circulă în Capitală

La această oră, pe străzile din Capitală se circulă în condiții de iarnă, iar la linie au fost emise 311 troleibuze şi 88 de autobuze.

Circa 900 de tone de antirapant, împrăștiat. Cum se circulă în CapitalăCirca 900 tone de antirapant, împrăștiat. Cum se circulă în Capitală

Potrivit Primăriei Chișinău, transportul electric circulă pe toate rutele conform programului, inclusiv spre suburbii, transmite Știri.md

Autobuzele, la fel circulă conform programului. 

Excepție face linia nr. 33, spre Dobrogea, traseul a fost scurtat puțin în localitate, (circulând doar până la biserică).

Pe parcursul nopții trecute, pe drumuri s-a intervenit cu 48 de autospeciale, la curățarea zăpezii și împrăștierea materialului antiderapant. 

De ieri, ora 17:00 și pe parcursul nopții, drumarii au presărat 895 de tone de antiderapant și 6,5 tone de sare.

Totodată, începând cu ora 08:00, Regia lucrează cu 12 utilaje și 380 de muncitori, la deszăpezire și presărarea materialului antiderapant.

Conducătorii auto sunt rugați să ocolească drumurile în pantă, în special, străzile: Ganea, Timiş, Poştei, Vadul lui Vodă, Paris, Podul Înalt, Căuşeni şi stradela Uzinelor, pentru a evita dificultățile de circulație.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării