954
0
Circa 20.000 de lei e nevoie pentru 5 zile într-un spital din Chișinău
954
0

„Serviciile medicale în țara noastră costă scump, dar în schimb mori repede, nu te chinui mult”. Declarația aparține unei femei, care s-a arătat indignată de prețurile majore dintr-un spital din Chișinău.

Într-un mesaj pe facebook, dânsa menționează că după 5 zile în care un pacient a fost internat, familia acestuia este nevoită să achite aproximativ 20 de mii de lei pentru serviciile medicale prestate, transmite Știri.md.

„Un om de 59 de ani într-o zi s-a simțit rău. El s-a adresat la urgență la locul de trai, după care a început epopeea de futbolelală dintr-o parte în alta, care a durat exact o săptămână. 

Pe 1 august, omul s-a urcat în mașină, a ajuns pe picioarele lui la un spital din Chișinău, a parcat mașina și s-a internat. Pe 5 august, omul a murit. 

Notă: Omul nu avea poliță de asigurare. Azi spitalul a prezentat NOTA DE PLATĂ. Serviciile medicale în țara noastră costă scump, dar în schimb mori repede, nu te chinui mult”, a scris femeia pe facebook, unde a atașat și o poză cu tarifele din instituția medicală.

Citește și
article image
Ce n-a spus Dodon despre gazul rusesc
5
1014
article image
Regulament nou de selectare a directorilor de spitale
0
171
article image
Supraacciza la carburanţi: Prețurile din România și R....
0
427
article image
În Moldova a fost înregistrată deflație a treia lună...
0
166