main logo
658

Cine va repara apartamentele distruse de explozia mortală din Capitală

Direcţia generală locativ-comunală şi amenajare, subdiviziune a Primăriei municipiului Chişinău a fost investită în calitate de beneficiar al proiectului privind restabilirea blocului de locuinţe din bd. Moscova, 11/5, afectat în urma exploziei produse în seara zilei de 6 octombrie.

Cine va repara apartamentele distruse de explozia mortală din Capitală

De asemenea, în calitate de proiectant al obiectivului a fost stabilit Institutul municipal de proiectări „Chişinău-proiect”, succesorul de drept al autorului care a proiectat blocul de locuinţe în anul 1979.

În acelaşi timp, lucrările de construire vor fi executate de către Compania „ExFactor Grup” SRL, care a fost investită cu funcţia de antreprenor general al proiectului. De menţionat că firma respectivă a executat voluntar până acum lucrările de lichidare a consecinţelor deflagraţiei.

Direcţia generală locativ-comunală şi amenajare va asigura, de asemenea, executarea lucrărilor de restabilire a funcţionalităţii lifturilor şi a tuturor comunicaţiilor inginereşti din interiorul blocului locativ avariat, concomitent cu lucrările de proiectare şi de construcţie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării