main logo
2088

Cine este tânărul care a salvat doi adolescenți de la înec în Capitală

Tânăra de 18 ani, dar și copilul de 12 ani, care au fost la un pas de înec în lacul de la Porțile Orașului, au fost salvați de antrenorul Clubului sportiv Bercut Nicolai Cărăuș.

Cine este tânărul care a salvat doi adolescenți de la înec în CapitalăFoto: facebook.com

"La nici o săptămână distanță, antrenorul Clubului sportiv Bercut Nicolai Cărăuș, care este și salvator pompier în cadrul Detașamentului de Salvatori și Pompieri Botanica, a mai salvat de la înec o persoană", se arată într-un mesaj al clubului sportiv Bercut, transmite Știri.md.

"Stimați cetățeni! Sunt sigur că o mare parte din voi, sunteți la curent cu ce se întâmplă. Sunt ieșite din comun cazurile întâmplate în ultimile 4 zile. Doi copii, în același lac și aceeași poveste. Nu vă puneți viețile în pericol, fiți mai responsabili!. Analizați bine înainte de a face ceva! Cineva vă iubește și vă așteaptă acasă!", a scris Nicolae Carauș.

Amintim că în această dimineață, o tânără de 18 ani a căzut sub apă la 10 metri de mal, în lacul de la Porțile Orașului, în timp ce încerca să treacă apa pe gheața subțire. 

Salvatorii i-au acordat primul ajutor medical calificat. 

În urma incidentului, fata s-a ales cu o hipotermie, și a fost preluată de medici la Institutul Mamei și Copilului pentru îngrijiri medicale ulterioare.

Menționăm că un caz similar a avut loc și pe 30 ianuarie, când un copil de 12 ani a fost salvat după ce a căzut sub gheața lacului de la Porțile Orașului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării