main logo
2360

Cine este moldoveanul care a decedat pe un șantier din Israel

Un moldovean de 31 de ani, originar din satul Rădoaia, raionul Sângerei, a decedat la 16 mai pe un șantier de construcții din Israel.

Cine este moldoveanul care a decedat pe un șantier din Israel

Bărbatul ar fi căzut de la etajul trei al unui șantier de construcții, administrat de Grupul Ashtrom pe Derekh Sheshet Hyamim din Bnei Brak, Israel, transmite Știri.md cu referire la Ungheni.org.

Inițial, mai multe surse au informat că tânărul este din raionul Ungheni. Însă, unii locuitori ai satului Rădoaia din raionul Sângerei au informat despre faptul că tânărul decedat nu este originar din Ungheni

Potrivit mass-mediei din Israel, ieri noaptea, Poliția din regiune au interogat șase martori care lucrau pe același șantier de construcții. Astfel, ar fi fost reținute trei persoane, iar responsabili de la șantier urmează a fi eliberați din funcții. Totodată, administratorii șantierului de construiții au fost acuzați că nu respectă protocoalele de siguranță.

Incidentul s-ar fi produs joi, 16 mai, la ora 16:00 în Bnei Brak, un oraș aflat la o distanță de circa zece kilometri de Tel Aviv. Persoanele care-l cunosc spun că el muncea în Israel de patru luni. Acesta avea în Republica Moldova doi copii.

Potrivit unui alt moldovean care muncește la un șantier aflat în apropiere de locul producerii incidentului, bărbatul muncea la instalarea liftului, iar la un moment dat, peste el ar fi căzut un container plin cu instrumente, după ce niște schele au cedat, transmite TV8

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării