main logo
617

Cine este designerul moldovean care a spart tiparele la Fashion Week

Am fost în ospeție la Ekaterina Sergheevici, designerul moldovean care a fost la Paris Fashion Week să aflăm cum a fost la prezentare și care este cea mai scumpă ţinută pe care o are în showroom.

Cine este designerul moldovean care a spart tiparele la Fashion Week

Ekaterina Sergheevici  este designer vestimentar de un an şi jumătate, succesul pe care l-a obținut în acest scurt timp a surprins-o creatoare. Este unica moldoveancă care a participat în acest an la Paris Fashion Week cu ţinutele sale, care sparg tiparele, transmite Știri.md cu referire la prime.md.

Experienţa a fost  unică, deşi, nu este pentru prima dată când participă la prezentări de modă peste hotarele ţării. Anterior a fost şi la Milano.

Pentru crearea ținutelor a colaborat cu modele  de la noi din ţară, dar și de la Paris și asta pentru că siluetele lor diferă. 

Hainele semnate de Ekaterina, sunt mai extravagante și mai îndrăzneţe decât cele ale altor designeri autohtoni.

Chiar şi femeile care-i poartă hainele se evidenţiază în mulţime prin stilul lor.

Creatoarea ne-a făcut și o excursie în atelierul său de creaţie. Puțini au ocazia să-i calce pragul și să vadă locul unde iau naştere visele Ekaterinei. 

Printre rochiile cu pene, costumele cu strasuri şi blugi cu franjuri, sunt şi câteva costume unice, care sunt și cele mai scumpe din colecţie.

Aşadar, hainele designerului sunt deosebite, pentru femei deosebite! 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării