main logo
3725

Cine este bărbatul înjunghiat de 17 ori într-un lac din Călărași

Procurorii au stabilit identitatea bărbatului înjunghiat de 17 ori și aruncat într-un lac din raionul Călărași. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 50 de ani, originar din satul Sipoteni, raionul Călărași.

Cine este bărbatul înjunghiat de 17 ori într-un lac din Călărași

Surse din cadrul anchetei au specificat pentru CrimeMoldova că identitatea victimei a fost stabilită în urma mai multor investigații de laborator, transmite Știri.md.

În cadrul urmăririi penale s-a stabilit că bărbatul dispăruse cu o săptămână înaintea identificării cadavrului. Totodată, în urma omorului, corpul victimei s-a aflat în apă aproape o săptămână.

La întrebarea dacă există un suspect pe acest caz, sursele ne-au declarat că alte detalii nu ne pot oferi pentru a nu prejudicia mersul anchetei.

Cadavrul bărbatului a fost depistat la 8 iunie, într-un lac de la marginea satului Sipoteni, raionul Călărași. Corpul neînsuflețit avea 17 plăgi de cuțit. 

La fel, victima ar fi primit și o lovitură cu toporul în regiunea capului. Cadavrul ar fi fost legat și învelit cu mai multe pachete, iar ulterior a fost aruncat în lac.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării