main logo
5282

Cine e șoferul mort la Orhei: Un alt accident s-a produs în apropiere

Un bărbat de 64 de ani, locuitor al Capitalei, a decedat, până la sosirea ambulanței, în urma unui accident rutier produs în seara zilei de duminică, 11 august, în apropierea satului Ivancea, raionul Orhei.

Cine e șoferul mort la Orhei: Un alt accident s-a produs în apropiere

Șoferul a pierdut controlul volanului în curbă și a ieșit pe contrasens, lovind un alt automobil care circula regulamentar, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Beţivu, automobilul care se deplasa regulamentar, în direcția municipiului Orhei, era condus de un bărbat de 31 de ani.

Alte persoane nu au avut de suferit în accident. 

În cadrul expertizei medico-legale se va stabili dacă șoferul decedat consumase sau nu alcool.

În aceeași seară, lângă Peresecina, într-un alt accident au avut de suferit patru persoane, inclusiv un copil de șase luni, rănit la picior. 

O minoră de 11 ani s-a ales cu contuzia brațului stâng, iar două femei, de 18 și, respectiv, 39 de ani, au suferit contuzii ale coapsei și spatelui.

În intenția de a efectua o manevră de întoarcere, șoferița, de 39 de ani, nu a cedat trecerea altui automobil, condus regulamentar de un bărbat de 42 de ani, și s-a produs impactul. Bărbatul nu a avut de suferit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării