main logo
427

Cine e responsabil de craterul de pe strada Tighina? Răspunsul Primăriei

Gaura în asfalt de pe strada Tighina din centrul Capitalei, în apropiere de Gara Auto Centru, s-a format din cauza unei posibile spargeri a rețelei de apeduct sau canalizare, iar porțiunea de drum urmează a fi reparată de agentul economic care a frezat asfaltul.

Cine e responsabil de craterul de pe strada Tighina? Răspunsul PrimărieiFoto: Facebook.com/ chisinau.fail

„Dacă vorbim de strada Tighina, acolo au lucrat reprezentanții unui agent economic. Dânșii trebuie să intervină de urgență și să soluționeze problema dată. Probabil este o scurgere la rețea. Groapa s-a format nu din cauza drumarilor, ci din cauza unei probabile scurgeri la rețea. Prin urmare drumul s-a surpat dedesubt”, a declarat pentru tv8.md șeful Direcției generale transport și căi de comunicații pe Adrian Boldurescu, transmite Știri.md.

De cealaltă parte, reprezentanții companiei responsabile de frezatul asfaltului au declarat: „Ce ține de acest tronson, cred că acolo este o ruptură de țeavă și se spală nisipul care a fost pus. În prezent noi monitorizăm situația. Noi ieri am astupat groapa cu pietriș și nisip, iar astăzi acest strat s-a așezat cu 20 de centimetri”, a spus reprezentantul companiei, Vladimir Tonu, pentru tv8.md.

Vladimir Tonu a mai declarat că întreprinderea urmează să ceară autorizația de la Direcţia generală transport public şi căi de comunicație a Primăriei Chișinău pentru a executa lucrările necesare astfel încât să fie depistat principalul motiv din cauza căruia s-a format groapa pe această porțiune de drum.

Știri.md amintește că în centrul Chișinăului s-a format o gaură mare în asfalt. Despre aceasta a anunțat un chișinăuian pe o rețea de socializare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării