main logo
6227

Cine e moldoveanca lăudată de preşedintele Germaniei: Un mare respect

Preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, a adus mulţumiri unei cetăţene a Moldovei de la Berlin pentru activitatea ei.

Cine e moldoveanca lăudată de preşedintele Germaniei: Un mare respect

Potrivit corespondentului special al agenţiei Infotag de la Berlin, preşedintele german a vizitat cu ocazia "Zilei vecinilor" casa pentru copii şi adolescenţi "Jona's Haus" de la Berlin, transmite Știri.md

În cadrul vizitei, preşedintele a fost însoţit de soţia sa, Elke Buedenbender. Şefa "Jona's Haus" este Svetlana Nejelscaia, o cetăţeană a Moldovei, care i-a familiarizat pe oaspeţi cu activitatea pedagogică desfăşurată pentru susţinerea şi dezvoltarea copiilor şi adolescenţilor din familii social-vulnerabile.

"Sunt impresionat de munca dumneavoastră şi a angajaţilor de aici. Ceea ce faceţii pentru viitorul copiilor şi adolescenţilor merită un mare respect şi recunoştinţă. Activitatea "Jona's Haus" este foarte valoroasă şi este un exemplu de solidaritate, precum şi un model de urmat", a spus Steinmeier.

"Jona's Haus" a fost fondat în 2006 de fundaţia de caritate creştină non-profit Stiftung Jona. Zilnic, centrul este vizitat de peste 100 de copii şi adolescenţi. Scopul fundaţiei este de a îmbunătăţi condiţiile de viaţă şi perspectivele copiilor şi adolescenţilor din familiile mai puţin protejate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării