main logo
4304

Cine e interpreta din Moldova care a primit în dar o Tesla în ziua nunții

Nici mai mult, nici mai puțin decât o superbă mașină Tesla – asta a primit în dar interpreta Ionela Covali, care ieri a dat o petrecere de zile mari cu ocazia nunții.

Cine e vedeta din Moldova care a primit în dar o Tesla în ziua nunții

A îmbrăcat rochia de mireasă a treia oară, la trei ceremonii diferite și de fiecare dată a fost răsfățată regește, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md.

După ceremonia civilă și cununia religioasă, a urmat petrecerea propriu-zisă, într-unul dintre cele mai selecte localuri din Capitală.

De întreaga sărbătoare au avut grijă părinții mirilor, mai ales mama miresei. Aceștia și-au dorit să le organizeze copiilor lor o nuntă de basm, iar pentru asta nu au economisit. „Ne-am dorit să fie un cadou pentru ei.”, a declarat mama interpetei.

Pe lângă evenimentul grandios de care s-au bucurat împreună, părinții Ionelei și-au dorit să îi dăruiască o mașină. Cea care a ales marca și modelul a fost însăși mireasa, care a optat pentru un model Tesla. 

„Ne-am fi dorit foarte mult să îi punem funda ți s-o parcăm aici, dar, din păcate, încă nu a ajuns în țară.”

Tesla este un brand american de mașini electrice, renumit pentru performanțele modelelor sale.

Tesla Motors a fost înființată în 2003. Printre fondatorii săi se numară Elon Musk și Martin Eberhard. Denumirea firmei este dată de la numele inginerului și fizicianului Nikola Tesla. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării