Cine e angajata universității din Bălți care critică voturile diasporei
3 noiembrie, 11:26
8 245
24
Cine e angajata universității din Bălți care critică voturile diasporei
3 noiembrie, 11:26
8 245
24

O angajată a Consiliului pentru Dezvoltare Strategică a Universității de Stat „ Alecu Russo” din Bălți critică dur faptul că diaspora și-a exercitat masiv dreptul la vot la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

Foto: nordnews.md

Într-o postare pe Facebook, Ana Zachernicinaia susține că moldovenii care muncesc în străinătate nu au dreptul să decidă soarta Republicii Moldova, transmite Știri.md cu referire la Nordnews.md.

„Ei vin în țară doar de Paști să mănânce mămăligă, dar noi muncim aici și achităm impozite. Doar noi avem dreptul să decidem viitorul țării”, a spus Ana Zachernicinaia.

Postarea femeii a stârnit nemulțumiri printre internauți.

„Mă întreb ce poate educa în studenți Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălți, când o oaie din Consiliului pentru Dezvoltare Strategică a universității face declarații care condamnă dreptul de a vota și a decide viitorul țării de către cetățenii care au plecat la muncă peste hotare din cauza sărăciei din țară pentru a supraviețui.

Mi se face rușine să mai spun că am învățat cândva la această universitate când înțeleg la ce grad de degradare a ajuns această instituție”, a comentat Victor Mocanu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter