main logo
1733

Cine a fost Viorel Mardare și prin ce s-a remarcat

Nu e om în Republica Moldova care să nu fi auzit de Viorel Mardare sau să fi văzut măcar unul din spoturile sale. Regizorul în vârstă de 36 de ani a fost diagnosticat cu cancer, iar pe rețelele de socializare a pornit o campanie de crowfunding, ajungând la o sumă enormă pentru tratament.

Cine a fost Viorel Mardare și prin ce s-a remarcat

După ce în 2016 acesta a uimit aproape întregul mapamond cu filmuleţul „Go on. Fruits from Moldova”, în care melodia lui Freddy Mercury a ajuns să fie interpretată într-un mod mai deosebit de moldoveni, anul trecut, dânsul a realizat o altă „capodoperă” cinematografică – #BeOurGuest, în care apare, nimeni altul decât aşa zis-ul Brad Pitt, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Ieşite din uz au fost valorile de care mă ţineau părinţii. Altfel, eram azi deputat sau businessman”, zicea Mardare într-un material pentru revista VIP Magazin, în anul 2013, cu 32 de offorisme.

„ Casele unora au prea mult… termopan şi tăcere. Sătule de iarbă sunt... doar vacile din Amsterdam. Timp de doi ani… simt. Unele femei sunt ca… celelalte femei”, mai spunea regizorul în offorismele sale.

„Go on. Fruits from Moldova”

„Fii oaspetele nostru”

Un alt spot devenit popular este spotul publicitar pentru o benzinărie. „Pătrunjel nu avem, în rest, avem de toate”.

În 2016, în cadrul campaniei #FărăFrică, Viorel Mardare spunea că îi este frică de întuneric, iar în ziua în care nu iar mai fi frică, ar plăti mai puțin pentru Union Fenosa.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării