main logo
561

Cine a amenajat un teren de joacă. Mărul discordiei între autorități și PSRM

Un teren de joacă, inaugurat recent în curtea unor blocuri din sectorul Râșcani al capitalei, a devenit mărul discordiei între autoritățile municipale și socialiști.

Cine a amenajat un teren de joacă. Neînțelegeri între autorități și PSRMCine a amenajat un teren de joacă. Neînțelegeri între autorități și PSRM

Asta pentru că PSRM își atribuie laurii pentru amenajarea spațiului, iar cei de la primărie menționează că terenul a fost ridicat din banii municipiului. Între timp, locatarii blocurilor din preajmă se bucură că au unde își distra copiii, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Recent, în curtea unor blocuri a apărut acest teren de joacă. Locatarii spun că, acum doi ani, au adunat semnături pe care le-au depus la primărie cu rugămintea de a le amenaja terenul de joacă pentru copii. Dar, potrivit unor locatari, la inaugurarea terenului au fost prezenți și unii deputați socialiști, ceea ce îi face să creadă că au venit să adune dividente politice.

„Uite acolo, în colț, unde este scrânciobul, stătea Novac (Grigore Novac –n.r), deputat socialist. Ei au deschis, au fost aici, au înșirat baloane. Locatarii au adunat acum doi ani acele semnături și, din câte știu, primăria a dat acordul. Era indicat că din partea primăriei.”

„Ne-au spus că de la primărie.”

„Am adunat semnături colective ………teren de joacă.”

Contactat telefonic, Grigore Novac ne-a spus că și-a pus și el umărul pentru ca dorința locatarilor să ajungă la urechile autorităților locale, prin intermediul consilierilor municipali socialiști.

„A fost o rugăminte, în scris, ca să-i ajutăm la amenajarea acestui teren de joacă, pentru că acela era vechi”, Grigore Novac, deputat PSRM

„M-am adresat consilierilor noștri, ca aceștia să-i ajute în soluționarea acestei probleme.”

Pe de altă parte, reprezentanții primăriei susțin că meritul le aparține pe deplin, proiectul de amenajare făcând dintr-un program municipal.

Într-un final, locatarii se bucură că a fost amenajat acest teren, iar pe lângă el ar vrea să vadă și drumuri bune, locuri de parcare, dar și ogrăzi îngrijite.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării