main logo
3340

Chișinău: Trafic interzis pe străzile Albișoara, 31 August și Pârcălab

Transportul auto nu va circula pe câteva străzi din Chișinău, pe parcursul zilei de sâmbătă, până la orele 20:00.

Chișinău: Trafic interzis pe străzile Albișoara, 31 August și PârcălabFoto: Imagine simbol

Primăria capitalei organizează, cu prilejul Săptămânii Europene a Mobilității, „o zi fără trafic” pe strada 31 August 1989 (pe segmentul între străzile Pușkin și Alecsandri) și pe strada Vlaicu Pârcălab (de pe strada București până la bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt), transmite Știri.md cu referire la IPN.

Circulația rutieră va fi sistată și pe strada Albișoara, pe porțiunea de drum situată între străzile Mihai Viteazul (de la pod) și Petru Rareș, din cauza campionatului municipal la ciclism, pe cursa Criterium. Prin urmare, este schimbat itinerarul transportului public. Troleibuzele de pe ruta nr. 38 circulă tur - retur pe str. Ion Creangă - bd. Ștefan cel Mare - Negruzzi - Gagarin și în continuare pe traseul obișnuit. Iar microbuzele de pe rutele nr. 171 și 174 își schimbă traseul de pe str. Mitropolit Dosoftei spre străzile Maria Cebotari și Columna.

Șoferii din Chișinău sunt îndemnați de autoritățile municipale să respecte indicațiile și cerințele agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic, fără abateri de la regulamentul rutier.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării