main logo
480

Chișinău: Doi tineri, reținuți de polițiști după ce au furat o mașină

Doi tineri de 18 și 20 de ani, originari din Chișinău și raionul Drochia, sunt cercetați penal, fiind suspectați de răpirea unui autovehicul de model „Ford Transit” din sectorul Botanica al Capitalei.

Chișinău: Doi tineri, reținuți de polițiști după ce au furat o mașinăImagine simbol

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, oamenii legii au fost alertați de către proprietar, care a comunicat că a observat lipsa mașinii parcate în curtea blocului locativ de pe strada Pandurilor, transmite Știri.md.

În urma măsurilor de investigație și urmărire penală, angajații Inspectoratului de Poliție Botanica au stabilit că bănuiții, pe parcursul nopții, au răpit automobilul profitând de faptul că lacătul ușii era deteriorat, au găsit cheia de rezervă în interior și au plecat într-o direcție necunoscută.

În scurt timp, suspecții au fost identificați și reținuți, iar automobilul a fost depistat într-un câmp din orașul Drochia.

Astfel, tinerii sunt cercetați penal în stare de libertate. Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă până la cinci ani de închisoare.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării