main logo
2863

Chişinău: Cum un taximetrist a împiedicat o tentativă de escrocherie

Un taximetrist de 36 de ani din Chișinău a împedicat o tentativă de escrocherie cu „ruda implicată în accident” după ce a alertat Poliția despre o posibilă fraudă.

Chişinău: Cum un taximetrist a împiedicat o tentativă de escrocherieImagine simbol

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, incidentul a avut loc în sectorul Ciocana al Capitalei, unde bărbatul a fost contactat printr-o aplicație de taxi pentru a prelua un pachet de pe strada Nicolae Milescu Spătaru și a-l livra la o altă adresă, transmite Știri.md.

La locul de preluare, taximetristul a văzut că femeia este agitată, iar aceasta i-a spus că pachetul conține haine și 175.000 de lei și că trebuie să fie transmis urgent unei rude implicate într-un accident rutier. După ce a luat pachetul, taximetristul și-a dat seama că poate fi vorba despre o escrocherie și a decis să verifice informațiile, așa că a anunțat oamenii legii.

Astfel, autoritățile au intervenit rapid și au confirmat că pachetul conținea într-adevăr banii și hainele menționate, iar bărbatul a returnat femeii pachetul și a informat-o că a fost la un pas de a fi victima unei înșelăciuni.

În acest sens, Poliția atrage atenția repetat cetățenilor și să nu răspundă la apeluri sau mesaje suspecte și să contacteze serviciul 112 pentru a raporta orice suspiciune.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării