main logo
1567

Chișinău: Bărbații, în goana după flori de Ziua Îndrăgostiților

Atmosfera de sărbătoare a invadat Capitala timp de două zile, iar bărbații au stat la cozi la florării pentru a cumpăra florile preferate ale persoanei iubite.

Chișinău: Bărbații, în goana după flori de Ziua ÎndrăgostițilorImagine simbol

În seara zilei de 13 februarie, bărbații au invadat florăriile și, spre bucuria vânzătorilor, ei nu prea s-au uitat la bani și s-au avântat să cumpere tot ce știau că va aduce bucurie pe chipul persoanelor dragi, transmite Știri.md.

Potrivit mai multor imagini apărute pe rețelele sociale, la piața de flori de pe strada Calea Moșilor din Capitală s-au creat ambuteiaje infernale de până la 400 de metri.

Mai în glumă, mai în serios, un bărbat a scris pe rețelele sociale că gesturile bărbaților, care au așteptat chiar și ore în șir să cumpere un buchet de flori, arată respectul pe care îl au față de femeile iubite, iar recunoștința lor urmează să fie văzută pe 23 februarie.

Știri.md amintește că ieri, 14 februarie, în întreaga lume a fost sărbătorită Ziua Îndrăgostiților. Conform statisticii acordate de către Serviciul Stare Civilă din cadrul ASP, 57 de cupluri au ales această zi simbolică pentru a-și înregistra căsătoria.

Citește și: Tradiții și obiceiuri din întreaga lume de Ziua Îndrăgostiților

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării