main logo
4640

Chirtoacă: Nichita Dodon și Igor Dodon seamănă ca două picături de apă

După ce un tânăr pe nume Nichita Dodon a fost filmat în timp ce circulă cu viteză excesivă la volanului unui Porsche și trage din armă, Dorin Chirtoacă continuă să abordeze acest subiect.

Chirtoacă: Nichita Dodon și Igor Dodon seamănă ca două picături de apăFoto: facebook.com/DorinChirtoacă

De data aceasta, fostul primar vrea explicații de la președintele țării, fiind ferm convins că între acest tânăr și Igor Dodon există legătură de rudenie, transmite Știri.md. 

De asemenea, Chirtoacă așteaptă ca pe seama acestui caz să se pronunțe atât Procuratura, cât și MAI. 

"Dodon are de dat niște explicații.

Din video se vede clar că personajul care trage două focuri în sus din pistol austriac, marca “Glock”, este Nichita Dodon, nepotul lui Igor Dodon, care apare și în poza din biroul președintelui RM, precum și în multe alte poze cu Dodon. 

Nichita Dodon este minor, permis de port-armă nici nu poate avea, pe lângă asta, el conduce de mai mulți ani, fără permis, diverse automobile prin oraș.

MAI și Procuratura “depolitizate” au un punct de vedere?", se arată în mesajul lui Chirtoacă. 

Totodată, pentru a demonstra că cei doi sunt rude, nu doar prieteni de familie, așa cum se vehiculează în presă, Dorin Chirtoacă a găsit câteva poze mai vechi și a făcut comparație între Igor Dodon și Nichita Dodon. 

"Rude sau nu? Nu există ca în Moldova, să fii din același sat, Sadova, să te cheme la fel, Dodon, și să nu fii rudă, chiar dacă nu ai semăna. Dar aceștia doi, mai și seamănă, chiar leit. Ori Nichita Dodon acum, ori Igor Dodon în adolescență, ei sunt la fel, ei seamănă ca două picături de apă", a adăugat fostul primar al Capitalei. 

Știri.md amintește că un tânăr care dă mâna cu Dodon a fost filmat cu 150 km/h, dar și cum trage din pistol.

La acest video a reacționat și Președenția, unde printr-un comunicat de presă a anunțat că tânărul cu Porsche și pistol în mână nu e ruda lui Dodon.

De asemenea, menționăm că în urma apariției imaginilor cu tânărul, Dorin Chirtoacă a declarat că el ar fi nepotul președintelui și că acest incident ar fi similar cu accidentul de pe Alba Iulia.

Ulterior, sora tânărului filmat, Sandra Dodon a venit cu o replică pentru Dorin Chirtoacă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării