main logo
629

Chirtoacă, despre strada pietonală: Act de propagandă. Înțeleg că vin alegerile

Fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă, reacționează dur după ce în presă a apărut un articol despre gropile apărute pe strada pietonală din Capitală.

Chirtoacă, despre pietonală: Act de propagandă. Înțeleg că vin alegerileColaj: Știri.md

Chirtoacă consideră că ceea ce a fost publicat nu este un articol de presă, ci un act de propagandă, iar scopul este de a-și bate joc de munca lui, transmite Știri.md. 

Totodată, potrivit fostului primar, este a doua oară în ultimele săptămâni când unii și aceiași recurg la denigrare.

"Înțeleg că vin alegerile local, și că "mortul nu a murit", iar pe lângă asta îi demască pe mulți dintre cei "vii", implicați în furtul miliardului. 

Pe lângă asta, evident că trebuie din nou găsit un "vinovat", de dezvoltarea Capitalei, până la urmă.

Dumnealor au solicitat o opinie ieri, dar nu au avut răbdarea până azi să o primească. Iat-o aici:

1. Este prima și singura stradă cu pavaj de granit, din Chișinău și este făcută la fel ca străzile din orașele Europei medievale, de acum 300-500 de ani (ceea ce se pune acum pe str. Sciușev, nu este granit, e pavaj obișnuit).

2. Strada necesită întreținere, ori ea este lăsată de izbeliște de doi ani, la fel ca Valea Morilor, unde lucrurile de asemenea degradează.

3. Pavajul de granit o să țină și mai departe zeci și sute de ani, dar dacă este scos un singur cub de granit de la locul său, restul sar toate treptat, pentru că așa este construcția - tip domino, și aici, și în Europa. Fenomenele meteo extreme, contribuie și ele. De aceea întreținerea este obligatorie, dar ea lipsește și aici este problema.

4. Am atras și nu odată, atenția tuturor că proiectele mele sunt lăsate intenționat să degradeze, pentru a fi criticate și denigrate, după.

5. Ceea ce s-a publicat, nu este un articol de presă, ci un act de propagandă. Scopul este de a-și bate joc de munca subsemnatului, de proiectele europene, de a manipula și de a frâna dezvoltarea orașului.

Concluzie: în timp ce unii furau miliardul și mă sabotau la Primărie, eu făceam ceva, lucram, aveam proiecte, inclusiv pietonala, iar dacă ne uităm în raportul de activitate, am făcut mai mult decât toți ei, luați la un loc!

Denigrați mai departe, suntem obișnuiți. Ce să-i faci, dacă nu am furat, și nu avem presă de partid, la fel ca toți ceilalți", a scris Chirtoacă. 

Știri.md amintește că ZdG.md a publicat azi un articol în care se menționează că pietonala lui Chirtoacă a rezitat doar 5 ani din 100 așa cum promitea pe atunci edilul

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării