main logo
452

Chirtoacă: Dacă ar scutura Moldovagaz, ar fi găsit încă un miliard furat

Fostul lider al Partidului liberal (PL), Dorin Chirtoacă, consideră că dacă autoritățile ar avea voință politică și "ar fi scuturați cei de la Moldovagaz, s-ar descoperi încă cel puțin un miliard furat acolo".

Chirtoacă: Dacă ar scutura Moldovagaz, ar fi găsit încă un miliard furatColaj: știri.md

Potrivit Infotag, el a scris despre acest lucru pe rețelele de socializare, exprimându-și indignarea față de faptul că prețul gazelor în Moldova a crescut de aproape 10 ori într-un an, transmite Știri.md.

"Nimeni nu are voința politică sau curajul să efectueze un audit sau un control financiar al acestei întreprinderi moldo-ruse. Niciun guvern n-a efectuat vreodată vreun control financiar la Moldovagaz. De 20 de ani au fost furturi și tranzacții despre care nimeni nu știe nimic", crede Chirtoacă.

El este revoltat că "o întreprindere a unui stat terorist face ce vrea pe teritoriul Moldovei, dar nimeni nu-i spune nimic, nimeni nu face nimic".

"Moldovagaz închiriază astăzi sediul de la Andronachi și Plahotniuc, cumpără jeep-uri Toyota Hilux, pe care le conduce prin oraș, iar populația trebuie să plătească 30 de lei pe metrul cub de gaz? Ați văzut ce fel de palat are Golubev, fostul președinte al Consiliului administrativ? Unde este suveranitatea și independența noastră?", se întreabă Chirtoacă.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării