main logo
6665

Chirtoacă: Autobuzele din PMAN, aduse din Turcia în urma inundațiilor

După ce Primăria a anunțat firma care a câștigat licitația pentru furnizarea a 31 de autobuze, Unipay Danismanlik Yazilim Teknolojileri Ltd din Ciprul de Nord, o parte din mijloacele de transport a ajuns deja în Chișinău.

Chirtoacă: Autobuzele aduse la Chișinău au fost înecate în Turcia

În jurul acestor unități de transport s-au iscat mai multe discuții, iar Ruslan Codreanu a declarat că autobuzele din Piața Marii Adunări Naționale nu sunt proprietatea municipalității, ci doar o expoziție amenajată de agentul economic care a câștigat licitația de circa 80 de milioane de lei, transmite Știri.md.

„Parcul Urban de Autobuze, Primăria, nu a încheiat niciun contract cu agentul economic pentru livrarea de autobuze. Ele astăzi nu sunt proprietatea municipiului. Vor fi proprietatea municipiului doar după semnarea contractului oficial. Astăzi este expoziția din partea agentului economic și toate întrebările care țin de amplasarea autobuzelor în PMAN, mai bine ar fi să-l întrebați pe agentul economic. Dânsul a depus o cerere prealabilă ca noi să autorizăm o expoziție în perioada 14-24 februarie”, a declarat Codreanu.

Fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă, a publicat imagini video în care susține că sunt autobuzele expuse în PMAN:

„Adevărul despre autobuzele din PMAN. Ele au fost înecate la inundațiile din anii trecuți, din Turcia. Așadar au fost scoase din uz în Turcia ca neconforme și aduse în RM ca „nou nouțe", la preț de 130.000 Euro/bucata", a scris Chirtoacă pe Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării