main logo
9567

Chirtoacă a mers în Germania să compare prețurile cu cele din Moldova

Fostul primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă, a venit cu un mesaj video pe pagina sa de Facebook, înainte de Ziua Europei.

Chirtoacă a mers în Germania să compare prețurile cu cele din Moldova

Chirtoacă apare într-un magazin din Germania, unde s-a filmat în timp ce face cumpărăturile, analizând prețurile, transmite Știri.md.

„Evident că Europa înseamnă enorm mai mult decât produse alimentare. De ani de zile lămurim aceasta, dar dacă moldovenii nu pricep “materii înalte”, încercăm să explicăm și în acest mod - prin coșul de cumpărături din Kaufland. Și acestea nu sunt cele mai mici prețuri, există și mai mici.

Prin urmare, cei care își vor bate joc sau vor respinge calea europeană și românească a RM, ei pot spune orice, pot umbla cu steaguri roșii în continuare, dar realitatea arată altfel și ei vor trebui să recunoască următorul adevăr amar - că ei vor să trăiască mai departe în haos și sărăcie, mulțumindu-se cu propagandă, fățărnicie și hrănindu-se din acestea.

Dacă nu deschidem ochii, pornind cel puțin de la aceste lucruri elementare, atunci înseamnă că ne merităm soarta: să nu mai ieșim din sărăcie, să fim furați de tot și toate, să plece lumea definitiv peste hotare, iar Moldova să rămână un adăpost pentru hoți.

Dă Doamne minte la moldoveni, măcar și cea de pe urmă", a scris Dorin Chirtoacă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării