main logo
552

Chironda, despre instalarea pilonilor în Capitală: Idee bună realizată de mântuială

Consilierul municipal Victor Chironda susține că proiectul privind instalarea pilonilor de protecție a trotuarelor este o idee bună, însă realizată de mântuială.

Chironda, despre instalarea pilonilor: Idee bună realizată de mântuialăFoto: facebook.com

Potrivit lui, au fost alocate 4 milioane pentru acest proiect, însă proasta sa implementare îl compromite rapid, transmite Știri.md.

"Deși au fost alocați 4 milioane lei pentru procurarea și instalarea pilonilor de protecție a trotuarelor, iar eficiența acestui proiect este evidentă, proasta sa implementare îl compromite rapid. Direcția Transport nu a elaborat un proiect clar de amplasare a stâlpilor și de asta agentul economic selectat nu poate termina instalarea lor. Nu au fost prevăzute costuri privind procedura de înlocuire a stâlpilor deteriorați, deși era evident o parte din ei vor fi afectați", a scris consilierul pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Victor Chironda menționează că modalitatea de fixare a stâlpilor este prost gândită.

"Așa cum la o lovitură mai puternică stâlpul nu iese din fixatoare, ci se sparge efectiv și nu mai poate fi reparat, pentru  e turnat din fontă. E mai ieftin  schimbi câteva fixatoare decât cumperi un stâlp nou. Lipsa de cunoștințe și ineficiența autorităților locale în domeniul design-ului stradal și al amenajării spațiilor publice compromit proiectele bune mai tare decât orice altceva și generează irosirea banilor cetățenilor", a precizat consilierul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării