main logo
517

Chiril Gaburici a inspectat lucrările de curățare a drumurilor naționale

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a mers astăzi pe traseele Chișinău-Bălți și Chișinău-Leușeni pentru a verifica cum decurg lucrările de deszăpezire și combatere a lunecușului pe drumurile naționale.

Chiril Gaburici a inspectat lucrările de curățare a drumurilor naționale

Astfel, ministrul a constat că drumarii efectuează în continuu lucrări de deszăpezire, iar toate drumurile sunt monitorizate permanent pentru a se interveni urgent în caz de necesitate, transmite Știri.md.

„Constat că se muncește mult pe tot teritoriul țării. Este important să ne asigurăm că pe drumuri se circulă și nu sunt localități blocate”, a menționat Chiril Gaburici.

„Rugăm cetățenii să verifice care e starea traseelor înainte de a se porni la drum, fie pe camerele video ale ASD, fie la telefonul 22-50-30. Va ninge încă cel puțin o zi, noi muncim în continuu pentru a asigura cetățenilor drumuri accesibile. Personal verific si voi verifica cum se muncește și mulțumesc drumarilor care lucrează zi și noapte pentru a garanta siguranța participanților la trafic”, a declarat ministrul Chiril Gaburici.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării