main logo
8026

China, interesată de Uzina Metalurgică de la Râbnița. Ce va implementa

În cadrul implementării programului de mediu pe termen lung al Uzinei Metalurgice de la Râbniţa, prevăzut până în 2026, întreprinderea a fost vizitată de reprezentanţi ai companiei chineze Wuxi Hongqi Dust Collector Equipment Co. Ltd, un proiectant şi producător de sisteme de purificare.

China, interesată de Uzina Metalurgică de la Râbnița. Ce va implementaColaj: știri.md

Ei au făcut o prezentare a experienţei internaţionale a companiei în curăţarea de praf a gazelor de ardere din producţia de cuptor electric şi şi-au exprimat disponibilitatea pentru o cooperare ulterioară, transmite Știri.md cu referire la Infotag.md

În urma întâlnirii a fost semnat un Protocol de intenţie privind cooperarea în dezvoltarea de soluţii tehnice pentru reconstrucţia echipamentelor pentru realizarea epurării gazelor de ardere şi de aspiraţie din poluarea cu praf la standarde europene. 

De rând cu protejarea mediului de activităţile de producţie ale uzinei, s-au discutat modalităţi de creştere a eficienţei energetice a echipamentelor metalurgice ale atelierului de topire a cuptorului electric în ceea ce priveşte decarbonizarea şi reducerea amprentei de carbon.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării