main logo
5900

Chicu, reacție dură la mesajul Alei Nemerenco: Nu ne putem supăra pe ea

După ce ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a venit cu un mesaj în care se arată nemulțumită de rezultatul alegerilor locale din satul său de baștină, unde a câștigat un candidat din partea PDCM, formațiune condusă de fostul premier Ion Chicu, cel din urmă a venit și el cu o reacție dură.

Chicu, reacție dură la mesajul Alei Nemerenco: Nu ne putem supăra pe eaColaj: Știri.md

„Mai deschide-o vodkă, Ala. Poate îți ajută să vezi „lumina”. Nesimțita asta își numește consătenii proști pentru alegerea lor și-i șantajează. Desigur, nu ne putem supăra pe ea, dar faptul că o asemenea specimenă conduce de ani buni un minister vorbește mult despre halul în care a ajuns țara...”, a scris pe pagina sa de Facebook Ion Chicu, transmite Știri.md

Amintim că, anterior, Ala Nemerenco a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook în care se adresează consătenilor săi pe care îi critică pentru faptul că l-au votat pe candidatul PDCM.

„Să nu vezi drumul asfaltat când mergi de la șosea în sat, dar și pe alte străzi principale, și nici trotuarele ca la oraș care duc spre școală, grădiniță, magazine, primărie, să nu vezi iluminarea stradală care a rupt satul din întuneric, să nu apreciezi grădinița reparată care înseamnă viitor asigurat micuților și părinților, să nu accepți că ansamblul „Opincuța”, faimos deja în toată țara, înseamnă nu doar dans, ci vreo sută de copii care nu bat drumurile terchea-berchea prin sat, dar au o ocupație, un vis, merg la concursuri, cutreieră și văd lumea largă, nu înseamnă să fii orb. Nu înseamnă să fii orb, deoarece orbii simt și apreciază lumea din jur cu toate ale sale mult mai sensibil decât toți văzătorii”, spune Ala Nemerenco.

De menționat că, în urma alegerilor locale din 5 noiembrie, pentru fotoliul de primar al satului Domulgeni a fost ales Vasile Patrașco de la PDCM, care a luat puțin peste 51% din voturi.

Știri.md amintește că, pe 5 noiembrie, în Republica Moldova au avut loc alegerile locale generale.

După închiderea secțiilor de votare, Comisia Electorală Centrală a anunțat că au fost înregistrate 220 de încălcări și incidente.

Potrivit rezultatelor preliminare, liderul Partidului Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban, a câștigat alegerile din municipiul Chișinău din primul tur.

În 11 orașe din nordul Republicii Moldova primarul a fost ales din primul tur. La Briceni au votat 3.109 cetățeni, dintre care 2.457 și-au dat votul pentru candidatul PSRM, Vitalii Gorodinschi.

Potrivit expertului economic Veaceslav Ioniță, rata reală de participare la vot a alegătorilor din Moldova a fost de 58,3%. Această rată a fost stabilită în baza prezenței la vot și a numărului de alegători reali aflați în Republica Moldova.

Partidul Acțiune și Solidaritate s-a clasat pe primul loc la alegerile pentru consiliile raionale în 19 raioane ale R. Moldova.

De asemenea, Mișcarea Alternativa Națională și Partidul Acțiune și Solidaritate vor avea cei mai mulți consilieri în cadrul Consiliului Municipal Chișinău.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării