main logo
2086

Chicu: Cer să fiu audiat pe declarațiile colonului că eu sunt coloană

Fostul premier Ion Chicu cere să fie audiat de către SIS după ce președintele Parlamentului, Igor Grosu, a spus că ultimul, alături de „Dodon, Șor, Ceban și Vlah, face parte din coloana a cincea a Rusiei”.

Chicu: Cer să fiu audiat pe declarațiile colonului că eu sunt coloană

„Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, prin prezenta, solicit oficial să fiu invitat la audieri privind declarațiile colonului că eu sunt coloană. O eventuală lipsă de reacție la această solicitare o voi trata ca infirmare a declarațiilor acestui pămpălău”, a scris Chicu pe Facebook, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Ieri, Grosu a declarat că acesta, alături de primarul general al Capitalei, fostul președinte Dodon și fugarul din Israel Șor, face parte din coloana a cincea a Federației Ruse.

„Ei sunt cei care repetă așa, disciplinat, ceea ce li se spune de la Kremlin, ei nu apar de la sine. Și unul, și altul primesc instrucțiuni, au fost cel puțin, acum nu știu, dar au fost consultați și primarul general al Capitalei, acela se plimba chiar cu consultanții de la FSB pe aici prin târg, primul pe care l-ați menționat se întâlnea prin aeroporturile din proximitate cu consultanții de la FSB. Deci, toate aceste persoane nu sunt altcineva decât coloana a cincea a Federației Ruse, a agenturii Federației Ruse, asta trebuie să o spunem și toți cetățenii trebuie să știe pentru cine lucrează iată aceste persoane”, a menționat speakerul.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării