main logo
1129

Ceremonia funerară a rectorului Andrei Galben va avea loc la Catedrala Mitropoliei Nașterea Domnului

Ceremonia funerară a rectorului Universității Libere Internaționale din Moldova, Andrei Galben va avea loc mâine la Catedrala Mitropoliei Nașterea Domnului.

Unde va avea loc ceremonia funerară a rectorului Andrei GalbenUnde va avea loc ceremonia funerară a rectorului Andrei Galben

Toți cei care l-au cunoscut și prețuit pe Andrei Galben pot participa la ceremonia funerară de petrecere pe ultimul drum marți, 19 decembrie, ora 19:00 la Catedrala Mitropoliei Nașterea Domnului, unde va fi depus sicriul cu corpul neînsuflețit al rectorului, informează Unimedia

Miercuri, la ora 09:00, sicriul cu corpul neînsuflețit al lui Andrei Galben va fi depus în incinta ULIM, unde este deschisă o carte de condoleanțe și unde se va desfășura mitingul de doliu.

Înmormântarea va avea loc miercuri, la ora 12:30, la Cimitirul Central din str.Armenească a capitalei. ULIM decretează doliu instituțional până la 9 ianuarie 2018. 

Andrei Galben s-a stins din viață la data de 17 decembrie, la vârsta de 69 de ani și a ocupat funcția de rector al ULIM din 1992.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării