main logo
440

Cercetătorii din Moldova pot aplica pentru burse oferite de Elveția

Cercetătorii Republicii Moldova pot aplica pentru trei tipuri de burse oferite de către Guvernul Elveției, pentru anul academic 2019-2020.

Cercetătorii din Moldova pot aplica pentru burse oferite de Elveția

Este vorba despre burse pentru cercetări științifice (12 luni), pentru studii de doctorat (3 ani) și pentru studii post-doctorale (12 luni) în universități elvețiene, transmite IPN.

Limita de vârstă pentru studiile de cercetare și cele doctorale este de 35 de ani. O condiție obligatorie este cunoașterea la un nivel înalt a unei limbi străine: franceza, germana, italiana sau engleza, în funcție de universitatea selectată și cerințele acesteia.

Pentru a obține formularele de participare și ghidul electronic privind condițiile de aplicare, persoana poate obține de informații la adresa chisinau@eda.admin.ch. Formularele și ghidul sunt disponibile doar în limba engleză, dar pot fi completate în limba selectată pentru studii.

Dosarele pot fi depuse până pe data de 15 noiembrie 2018, în zilele de luni, marți și miercuri, de la 14.30 până la 17.00, la sediul Biroului de Cooperare al Elveției: str. A. Mateevici, 23, bloc B, municipiul Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării