main logo
910

Cer noros, pe alocuri ploi. Temperaturi prognozate pentru weekend

Mâine, în raioanele de nord va ploua slab, în centru şi sud cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab din nord-vest. La Briceni, Soroca şi Bălţi se așteaptă 25 de grade Celsius.

Cer noros, pe alocuri ploi. Temperaturi prognozate pentru weekend

La Orhei sunt prognozate 26 de grade, iar la Tiraspol 27 de grade. La Leova maxima va fi de 28 de grade, iar la Comrat și Cahul temperaturile vor ajunge până la 29 de grade, transmite Ştiri.md cu referire la Publika.md.

În Capitală, în această noapte vor fi 16 grade, iar mâine se așteaptă 28 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va menţine caldă. Meteorologii prognozează până la 27 de grade. 


Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 31 de grade Celsius, iar la Londra 20. La Paris se vor înregistra 22 de grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai puţin.

În capitala Italiei vremea va fi frumoasă şi se vor înregistra 29 de grade. La Viena termometrele vor indica 25 de grade. La Praga şi Varşovia temperaturile nu vor depăşi 20 de grade Celsius.

La Budapesta meteorologii prognozează 27 de grade, iar la Belgrad vor fi 29.

La Atena se aşteaptă până la 30 de grade, iar la Bucureşti va fi cu un grad mai puţin. La Kiev şi Ankara mercurul din termometre va indica 25 de grade Celsius. La Moscova vor fi 22 de garde Celsius.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării