main logo
360

Centrul de sterilizare a animalelor a fost echipat în proporție de 100%

Centrul municipal de sterilizare a animalelor fără stăpân din Chișinău a fost echipat în proporție de 100% cu utilaje necesare procesului de sterilizare.

Centrul de sterilizare a animalelor a fost echipat în proporție de 100%

Totodată, potrivit primarului interimar al capitalei Ruslan Codreanu, până la finele acestei săptămâni va fi finalizată construcția volierelor, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

De asemenea, autoritățile municipale informează că recent a avut loc licitația pentru procurarea mâncării uscate și, astfel, Centrul va fi asigurat cu mâncare pentru următoarea jumătate de an. În același timp, licitația pentru medicamente este în desfășurare.

Astăzi, Centrul urma să fie vizitat de specialiști de la ANSA, care vor analiza cabinetul veterinar și vor decie în privința acordării acreditărilor pentru funcționare. 

„Acum urmează amenajarea teritoriului și un set de activități de capacity building. O să solicit colegilor să pregătească și să facă public un raport financiar cu cheltuielile pe care le-a suportat municipiul pentru crearea acestui centru”, a scris primarul Codreanu pe rețelele de socializare. 

Anterior, conducerea Primăriei Chișinău a anunțat că Centrul de sterilizare a animalelor va începe să funcționeze deja toamna aceasta. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării