main logo
423

Centrul de cultură și agrement din Călărași, renovat

Centrul de cultură şi agrement din oraşul Călăraşi şi "Aleea Clasicilor" din aceeaşi localitate au fost reparate în cadrul unui proiect de dezvoltare regională, finanţat din Fondul Naţional pentru Dezvoltare Regională. Pentru reabilitarea şi reamenajarea obiectivelor au fost alocaţi circa 2,5 mil. lei.

Centrul de cultură și agrement din Călărași, renovatCentrul de cultură și agrement din Călărași, renovat

Surse din cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului au relatat pentru infotag că cele două obiective sunt parte a proiectul de dezvoltare regională "Valorificarea potenţialului turistic al regiunii de centru a RM".

Un grup de specialişti în construcţie au mers la faţa locului pentru a monitoriza lucrările efectuate, a constata calitatea acestora şi a observa dacă a fost respectat proiectul tehnic şi normele în construcţie.

De asemenea, în cadrul proiectului regional urmează a fi amenajate şase popasuri turistice cu infrastructură conexă de utilitate publică, vor fi instalate indicatoare şi panouri turistice, va fi creat un Centru Regional de dezvoltare şi promovare a Turismului, precum va fi construită o scenă de amfiteatru şi create patru itinerare turistice noi în regiunea Centru.

Valoarea totală a proiectului regional este de 24 mil lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării