main logo
7927

Cele mai răsunătoare divorțuri din Moldova din ultima perioadă

Se spune că dragostea durează 3 ani, iar după, e respect, prietenie și afecțiune. În cazul lor, a ținut mai mult de 3 ani, totuși nu până la adânci bătrâneți, așa cum și-au jurat în ziua în care au devenit soț și soție.

Cele mai răsunătoare divorțuri din Moldova din ultima perioadă

Cupluri a căror viața părea de invidiat și-au spus „adio” și au luat-o pe căi diferite, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md.

Vezi în continuare cele mai răsunătoare divorțuri din ultima perioadă.

Igor Stribițchi și Olga Busuioc

Formau unul dintre cele mai frumoase cupluri celebre de la noi din țară, însă, după un mariaj de 7 ani, cei doi s-au despărțit. Motivul divorțului a rămas la nivel de zvon mult timp. Se pare însă că unul dintre ei trăia o poveste de dragoste cu altcineva. 

Cea care a spulberat zvonurile a fost Olga, care, l-a început de an s-a mutat la Barcelona și s-a afișat alături de un alt bărbat. Și Igor pare să-și fi refăcut viața rapid, devenind tătic acum jumătate de an. Acesta a preferat însă să rămână discret.

Diana Voevuțki și Mihai Șova

Se pare că la ei chiar 3 ani a durat. S-au căsătorit în 2016 și au trăit o poveste de dragoste ce nu părea să aibă un final atât de neașteptat. Era un cuplu extrem de fericit, solid și matur. În primăvara acestui an, designerul a surprins pe toată lumea, anunțând că divorțează. 

Aceasta a spus că nu e dezamăgită în dragoste, ci pur și simplu a simțit că ea și soțul ei sunt pe unde diferite. 

De asemenea, designerul a afirmat că fiecare om are o viață prea scurtă ca să fie nefericit. Diana Voievuțki și Mihai Șova au împreună o fetiță, iar Diana mai are un băiat din căsnicia anterioară.

Radu Zaplitnii și Violeta Grecu

Au fost, până nu demult un cuplu frumos de artiști, care a reușit să obțină succes peste hotare, el fiind un acordeonist apreciat în Italia, iar ea prima femeie care a cântat pe gondole venețiene. 

Radu Zaplitnii a afirmat la O seară perfectă că în familia lor lucrurile nu mai mergeau de 5 ani, însă, abia la începutul acestui an, adevărul a ieșit la iveală, atunci când acesta s-a recăsătorit cu interpreta Dana Marchitan. Cei doi au început o relație încă în luna august, 2018, dar au ținut-o în secret. 

Acordeonistul a declarat că s-a despărțit amical de Violeta Grecu și au rămas să lucreze împreună.

Gabi Marcu și Cristina Evtodii

În această primăvăra, după 6 ani și 6 luni de relație au decis să-și spună „adio” și jurnaliștii Gabi Marcu și Cristina Evtodii. Cei doi s-au căsătorit în 2013 și păreau de nedespărțit. Vestea despre divorț a fost dată de Cristina printr-o postare pe rețelele de socializare. Aceasta nu a spus motivul, menționând doar că s-au depășit niște limite.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării