main logo
432

Cele mai eficiente acțiuni de apărare a drepturilor omului, premiate de ONU

Cele mai creative și mai eficiente acțiuni de apărare și promovare a drepturilor omului vor fi premiate de Organizația Națiunilor Unite (ONU) în Republica Moldova.

Acțiunile eficiente de apărare a drepturilor omului, premiate de ONUFoto: flacaratv.md

Dosarele de participare pot fi depuse până la 27 octombrie 2019, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

În cadrul competiției Premiilor ONU pentru drepturile omului, care a ajuns la cea de-a 15-a ediție, vor fi acordate șase premii.

La competiție pot participa persoane fizice sau entități, care vor fi apreciate pentru activitățile care au fost întreprinse în perioada septembrie 2018 – septembrie 2019. La concurs, vor fi acceptate atât nominalizările părților terțe, cât și auto-nominalizările.

Formularele de nominalizare pot fi depuse online, prin email sau poștă în atenția ONU Moldova. Dosarele depuse vor fi analizate de o echipă de experți și de un consiliul independent, format din reprezentanți ai organizațiilor internaționale și experți independenți.

Câștigătorii competiției vor fi anunțați și premiați în cadrul Galei Premiilor ONU pentru Drepturile Omului, organizată anual cu prilejul aniversării Zilei Drepturilor Omului, în luna decembrie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării