main logo
1206

Cele 2 spații publice din sectorul Ciocana au fost date în exploatare

Lucrările de amenajare a celor două spații publice din sectorul Ciocana de pe str. Maria Drăgan și bd. Mircea cel Bătrân 29 au fost finalizate.

Cele 2 spații publice din sectorul Ciocana au fost date în exploatareFoto: chisinau.md

În urma finalizării lucrărilor, ambele zone au fost date în exploatare de către autoritățile locale, transmite Știri.md.

Ambele parcuri au fost dotate cu trotuare, bănci, balustrade. Totodată a fost amenajată zona pietonală, spațiile verzi cu gazon, iluminatul public. 

De asemenea, scuarul dispune de parcări auto și două locuri de joacă pentru copii. Suplimentar proiectului inițial, lângă balustradă au fost instalate 3 binocluri stradale, la o distanță de 20 metri unul de altul, pentru ca vizitatorii să poată contempla priveliștea orașului, atât pe timp de zi, cât și de seară.  

Costul lucrărilor este de 4,8 milioane de lei.

Menționăm că amenajarea scuarului din bd. Mircea cel Bătrân, 29, dar și a celui din str. Maria Drăgan, a fost decisă de locuitorii sectorului Ciocana, în urma unui sondaj desfășurat online.

Autoritățile administrației publice locale Chișinău îndeamnă locuitorii orașului și oaspeții capitalei să folosească cu acuratețe bunurile publice nou instalate, pentru ca acestea să fie utile vizitatorilor cât mai mult timp.  


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării