883
0
Cel mai popular proiect TV din Rusia anunță casting la Chișinău
883
0

Pe 20 iulie, la Chișinău, se va desfășura un casting pentru cel mai pupular proiect TV din Rusia, "Битва экстрасенсов".

Scopul principal al acestui proiect este de a găsi oameni cu abilități extraordinare, transmite Știri.md cu referie la aif.md.

Participanții la proiect sunt supuși celor mai dificile încercări, privesc în trecut, prezic viitorul, comunică cu lumea morților - într-un singur cuvânt fac tot ce nu poate face o persoană obișnuită.

"Битва экстрасенсов" sau "Lupta prezicătorilor" este unul dintre cele mai populare proiecte și deja de mult timp a devenit unul internațional. În acest proiect au participat cetățeni din Statele Unite, Germania, Portugalia, Marea Britanie, Iran, Bulgaria și bineînțeles din țările învecinate: Estonia, Lituania, Belarus, Ucraina, Georgia, Azerbaidjan și Armenia. 

Acum, organizatporii își doresc cu adevărat să găsească un participant puternic din Moldova, pentru că sunt siguri că până acum niciunul nu a fost acolo, doar pentru că nu s-a organizat vreun casting.

Dacă vă considerați un clarvăzător puternic și nu sunteți indiferenți față de durerea cuiva, atunci sunteți pe calea cea dreaptă, la castingul "Битва экстрасенсов".

Lăsați o cerere de participare la numărul 022 809 709 sau trimiteți-o la adresa poștală: es@exclusivsh.md.

Cererile la telefon sunt acceptate în zilele lucrătoare de la 10:00 până la 18:00.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter