main logo
1277

Cel mai popular proiect TV din Rusia anunță casting la Chișinău

Pe 20 iulie, la Chișinău, se va desfășura un casting pentru cel mai pupular proiect TV din Rusia, "Битва экстрасенсов".

Cel mai popular proiect TV din Rusia anunță casting la Chișinău

Scopul principal al acestui proiect este de a găsi oameni cu abilități extraordinare, transmite Știri.md cu referie la aif.md.

Participanții la proiect sunt supuși celor mai dificile încercări, privesc în trecut, prezic viitorul, comunică cu lumea morților - într-un singur cuvânt fac tot ce nu poate face o persoană obișnuită.

"Битва экстрасенсов" sau "Lupta prezicătorilor" este unul dintre cele mai populare proiecte și deja de mult timp a devenit unul internațional. În acest proiect au participat cetățeni din Statele Unite, Germania, Portugalia, Marea Britanie, Iran, Bulgaria și bineînțeles din țările învecinate: Estonia, Lituania, Belarus, Ucraina, Georgia, Azerbaidjan și Armenia. 

Acum, organizatporii își doresc cu adevărat să găsească un participant puternic din Moldova, pentru că sunt siguri că până acum niciunul nu a fost acolo, doar pentru că nu s-a organizat vreun casting.

Dacă vă considerați un clarvăzător puternic și nu sunteți indiferenți față de durerea cuiva, atunci sunteți pe calea cea dreaptă, la castingul "Битва экстрасенсов".

Lăsați o cerere de participare la numărul 022 809 709 sau trimiteți-o la adresa poștală: es@exclusivsh.md.

Cererile la telefon sunt acceptate în zilele lucrătoare de la 10:00 până la 18:00.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării