21 ianuarie, 17:48
4 395
1
Cel mai dureros moment din viața Maiei Sandu: A fost foarte complicat
21 ianuarie, 17:48
4 395
1

Invitata emisiunii Iubește Viața de la TV8 cu Tatiana Granciuc, politiciana Maia Sandu a povestit mai multe detalii din viața sa personală.

Foto: captură video

Aceasta a depănat amintiri din copilărie și adolescență. Maia Sandu a fost întrebată despre relația cu tatăl său și care a fost cel mai dureros moment din viața sa, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

„A fost momentul în care l-am pierdut pe tata. Eu am avut o relație foarte bună. A fost prietenul meu și asta era cel mai complicat pentru noi toți în familie. Am trăit destul de greu pierderea lui”, a povestit Maia Sandu.

Sandu spune că relația dintre ea și tatăl său a fost un prietenoasă, iar cele mai puternice valori insuflat de acesta a fost justiția și dreptatea.

„- Ce valori v-a insuflat? – Cel mai puternic a fost sentimentul de justiție și de dreptate. Ăsta e un lucru pe care l-am moștenit. Tatăl meu lupta cu corupția, atunci când nu exista în general cuvântul „corupție”. În timpurile acelea nu se vorbea despre acest lucru. A avut de suferit. Era reabilitat după. Deci, eu am văzut pe viu toate aceste lucruri și am înțeles ce înseamnă”, a povestit Maia Sandu.

Fosta prim-ministră și-a amintit și de momentele din copilărie pe care le-a petrecut alături părinte.

„Am învățat de la el să iubesc animalele. La noi în familie toată lumea iubea animalele pentru că tata a fost doctor de animale și de fiecare dată când se îmbolnăvea vreun cățel, un purcel, un pui toată lumea era implicată. În copilărie în primii șapte sau zece ani, chiar am mers cu tata prin diferite sate, mergeam din casă în casă el trata. Am participat și eu la unele activități”, a mai spus politiciana.

În cadrul emisiunii fosta ministră a spus și dacă i s-a întâmplat să caute calitățile tatălui său în partenerul de viață.

„Inconștient cred că da. În special atunci când ai o relație foarte bună, când ești impresionată de tatăl tău, inconștient cred că cauți aceleași trăsături similare în partenerul de viață. Eu cred în asta. – Le-ați găsit undeva? – Pe bucăți probabil”, a menționat Sandu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter