main logo
4604

Cel mai bine plătit loc de muncă vacant: Salariu de 100.000 de lei

Potrivit informației Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă cu referire la Lista celor 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM, cel mai mare salariu oferit pentru un angajat este de 100 de mii de lei.

Cel mai bine plătit loc de muncă vacant: Salariu de 100.000 de leiCel mai mare salariu oferit pentru un angajat este de 100 de mii de lei.

Acesta este pentru funcția de director comercial la „Moldretail Group SRL”, scrie mybusiness.md.

Conform acelorași date, un salariu maxim de 30 de mii de lei este propus pentru funcția de programator în cadrul IM „Pentalog CHI SRL”, care are, la moment, 7 poziții libere pentru această funcție.

Cu un salariu de 25 de mii de lei sunt remunerați cei 10 șoferi de camion căutați de „Orom-Impexpo SRL”.

Următorul în topul celor mai mari salarii este 20 de mii de lei, care este propus pentru funcția de manageri în serviciile de marketing și vânzare (Beauty Osasis SRL), cioplitor de piatră (Art-Granit SRL) și lăcătuș auto (Ad Rem SRL).

Un salariu maxim de 19,5 mii de lei este oferit de ICS „Top Shop StudioModerna SRL” pentru cei 5 operatori la telecomunicații, de care are nevoie.

Un sef de secție la telecomunicații la IS Servicul Național de Management al Frecvențelor Radio și Securității Cibernetice este remunerat cu 15,1 mii de lei.

Salarii între 10 mii și 14 mii de lei se propun pentru maistru, coordonator producție, cofetar, fierar betonist, cercetător științific în informatică. Un salariu de 10 mii de lei se oferă pentru cel care va ocupa funcția de șef agenție comericală la SC Fincombanc, la fel și pentru funcția vacantă de diriginte de șantier la SC „Dromas-Cons SRL”, sudor principal la SA Moldagrotehnica, director de producție la ICS „Tehgaz Grup SRL”, asamblor la „Bismobil SRL” ect.

Cu salarii de 9 mii de lei vor fi remunerați cei care vor ocupa funcțiile vacante de manager îmbunătățire procese, sudor, croitor în industria confecțiilor. Salarii maxime de 8 mii de lei sunt destinate unor salariați ca dulgheri, șoferi de camion, coordonator în materie de securitate și sănătate în muncă, contabil-șef, medic specialist, contabil, consultant bancar, bucătari, acordate de AGI „Agroavia SRL”, „Sebeca Engineering SRL”, „Programacons SRL” și alți agenți economici.

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM este încheiat cu salariile de 7 mii de lei, oferite de angajatori ca Centrul Republican Experimental Protezare Ortopedia și Reabilitare CREPOR, SA JLC, „Arax-Impex SRL”, Spitalul Clinic Militar Central, Inspectoratul de Poliție Florești al IGP al MAI, „Luprom SRL” etc.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:

• vizitați agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, conform domiciliului

• contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la numărul de telefon 080001000

• vizitați Centrul de Informare despre Piața Muncii, mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 90

• accesați portalul www.angajat.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării