main logo
1241

Cei mai rapizi participanți la Kids Run Day by Naturalis au primit medalii

Sâmbătă, 30 septembrie, la Chișinău a avut loc cursa de alergare pentru copii Kids Run Day by Naturalis.

Cei mai rapizi participanți la Kids Run Day by Naturalis au primit medaliiCei mai rapizi participanți la Kids Run Day by Naturalis au primate medalii.

Cursa tradițională pentru copii a avut loc în Piața Marii Adunări Naționale, în ajunul celui de-al treilea Maraton Internațional Chișinău. Tinerii participanți au avut de parcurs distanța de 200 de metri.

Competiția a avut loc în trei categorii de vârstă: 5-6 ani, 7-9 ani și 10-12 ani. Lupta pentru locurile premiante a fost foarte intensă: niciunul dintre tinerii competitori nu a dorit să cedeze în fața adversarilor. Băieții și fetele zburau literalmente în zeci de secunde pe distanța de 200 de metri.

La categoria de vârstă 10-12 ani, băieți, au devenit câștigători:

  1. Procop Vladimir

  2. Grigorovschi Chirill

  3. Badiu Roberto

La categoria de vârstă 10-12 ani, fete, pe primele locuri s-au clasat:

  1. Logvinenco irina

  2. Denesenco Elena

  3. Antonova Anastasia

La categoria de vârstă 7-9 ani, băieți, au devenit învingători: 

  1. Scripnicov Alexandr

  2. Conos Mihai

  3. Fomiciov Alexei 

La aceeași categorie, printre fete s-au impus:

  1. Chirita Mihaela

  2. Garmandir Andreia

  3. Guler Cornelia

Locurile premiante la categoria de vârstă 5-6 ani, băieți, le-au revenit:

  1. Grib Stanislav

  2. Borodachi Darius

  3. Jan Arseni 

La aceeași categorie de vârstă, fete, au învins:

  1.  Bocancea Daria

  2. Radu Victoria

  3. Placinta Alexandra

“Cursa noastră, datorită participanților tineri, a fost foarte veselă și distractivă. Fiecare campion mic a primit medalia multașteptată, la fel ca cele din cursa pentru adulți! În plus, toți participanții au primit un tricou de marcă, precum și cadouri de la partenerii noștri. În total, 400 de mici alergători s-au adunat astăzi în PMAN. O popularitate atât de ridicată a cursei Kids Run Day ne bucură nespus. Aș dori să subliniez, categoria de vârstă cea mai mică s-a dovedit a fi cea mai numeroasă”, - a remarcat organizatoarea cursei Kids Run Day by Naturalis, Aliona Kuralova.

Vă reamintim că duminică, 1 octombrie, în capitală va avea loc cea de-a treia ediție a Maratonului Internațional Chișinău. Organizatorii le oferă participanților posibilitatea să alerge una dintre cele patru distanțe: 5, 10, 21 și 42 km. Pentru începători și amatorii alergărilor și ai modului de viață activ este organizată cursa Fun Run. Distanța constituie 1,5 km și este accesibilă tuturor. Organizatorii îi invită pe toți fanii sportului să se alăture acestei sărbători.

Organizatorii Maratonului Internațional Chișinău sunt organizația sportivă obștească Sporter și cel mai mare panou publicitar online din Moldova, 999.md. Cursa Kids Run Day by Naturalis este organizată de cel mai popular forum pentru femei, Mama.md.

Organizatorii le aduc mulțumiri partenerilor cursei sportive pentru copii: partenerului titular Kids Run Day - companiei Naturalis, companiei “Sibirskoe zdorovie”, producătorului de apă potabilă OM Kids, magazinului de papetărie Paper Max, magazinului de birotică Birovits, producătorului de produse igienice Selpak, producătorului de cosmetice Sanosan, companiei Nobel și producătorului de produse chimice de uz casnic Frosch.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării