main logo
4237

Ceban: Transportul public nu va circula, duminică, în Chișinău

Transportul public în Chișinău, mâine, va fi sistat, iar de luni va fi reluat, a anunțat primarul general, Ion Ceban, în cadrul emisiunii „Miezul Zilei” de la Moldova 1.

Ceban: Transportul public nu va circula, duminică, în ChișinăuFoto: știri.md

Potrivit acestuia, măsurile luate sunt în contextul declarării Codului Roșu, anunțat, ieri, de Guvern, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

O altă cauză este și scandalul de astăzi dimineață, de la Piața Centrală. Primarul a spus că, deși a interzis oprirea transportului public lângă piață, dis-de-dimineață era fluxul mare.

„Unii se ceartă cu polițiștii pentru că nu le permit să staționeze într-un loc interzis. Nu este scopul autorităților să interzică anumite lucruri de dragul interzisului, dar să facă tot posibilul și să ia toate măsurile necesare pentru a avea grijă de cetățenii săi”, a spus edilul capitalei.

Guvernul a declarat, ieri, Cod Roșu de epidemie cu coronavirus. O decizie în acest sens a fost aprobată în cadrul Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică.

Tot ieri, 13 martie, Guvernul a decis ca slujbele în biserici să fie interzise pentru două săptămâni. De asemenea, Moldova va sista toate zborurile din Europa, începând cu 16 martie ora 00:00.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării