main logo
1925

Ceban: Stația de epurare pute la fel pentru toți, indiferent de partid

„Dacă există miros urât de la stația de epurare, nu contează că ești admirator al partidului de culoare galbenă sau roșie, pute la fel pentru toată lumea”.

Ceban: Stația de epurare pute la fel pentru toți, indiferent de partidFoto: știri.md

Declarația aparține primarului capitalei, Ion Ceban, care speră că demersul făcut în luna mai către candidații la parlamentare, să susțină inițiativele legislative care vizează creșterea autonomiei APL, va fi luat în serios și nu va fi doar „fixat în programele electorale”, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info

„Această clasă politică indiferent de cum astăzi se împroașcă cu tot felul de lucruri, aici cred că există determinare și presiunea primarilor va fi și nu cred că Parlamentul va da inapoi, dacă nu să își asume consecințele de rigoare. Presiunea primarilor trebuie să mare și să facem front comun. Nu mă interesează e roș, galben, albastru. Problemele sunt comune pentru toți.

„În aceste condiții chiar nu mă interesează care este culoarea politică, pentru că problemele sunt comune pentru toți, exact cum spuneam și despre municipiul Chișinău - Dacă există miros urât de la stația de epurare, nu contează că ești admirator a partidului de culoarea galbenă sau roșie, pute la fel pentru toată lumea, pe aceleași drumuri mergem sparte. Aici trebuie să facem front comun”, a spus Ceban, într-un interviu pentru Sputnik.

La sfârșitul lunii mai, primarul General, Ion Ceban, în calitate de vicepreședinte al CALM și Președinte al Delegației Republicii Moldova la Congresul Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei a făcut un apel către candidații la alegerile parlamentare anticipate: partide politice, concurenți, care vor accede în Legislativ, să-și ia un angajament public și să semneze susținerea și votarea unui șir de inițiative legislative adresate APL-urilor și autonomiei locale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării