main logo
1204

Ceban, despre scandalul de pe Facebook: Lăsați în pace soția și copiii

După zeci de atacuri și comentarii pe Facebook care au fost stârnite după filmulețul lui Andrei Bolocan, primarul Ion Ceban a venit cu un mesaj în acest sens.

Ceban, despre scandalul de pe Facebook: Lăsați în pace soția și copiiiFoto: știri.md

Într-o emisiune la Moldova 1, Ceban a afirmat că nu va accepta ca acesta agresiuni verbale să fie redirecționate către familia sa, transmite Știri.md.

„Atacul se face la persoană. Eu nu am o problemă. Mă atacați pe mine, eu sunt bine merci sunt destul de mare și pot să răspuns, undeva mai dur, undeva mai puțin. Indiferent de aluzii sau de atacuri sub centură. Lăsați-mi în pace soția și copiii în pace. Asta e poziția mea. Poate alții au alte poziții, dar eu știu că multă lume care comunic sunt de aceeași părere. Am avut un incident și eu sper că este epuizat”, a punctat acesta.

Cât ține de contractul cu Asociația Obștească „Ca Lumea”, Ceban spune că nu își asumă acest contract. 

„La Primărie sunt foarte multe subdiviziuni, care au fac foarte mult lucru. Eu fizic nu pot să cunosc despre toate contractele pe care ei le fac. Pentru că mă întreabă lumea despre o groapă că nu s-a astupat sau s-a făcut o achiziție undeva”.

Edilul spune că a solicitat explicații pe mai multe cazuri și cere ca întotdeauna când se fac unele achiziții la primărie să se țină cont de părerea celor de la Curtea de Conturi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării