main logo
2617

Ceban, despre camera secretă de la Chișinău-Gaz: Procurorii au sigilat-o

Șeful MoldovaGaz, Vadim Ceban, a venit cu precizări despre „camera secretă” de la Chișinău-Gaz. „Curtea de Conturi a deschis și acolo au fost niște saci cu niște documente și reprezentanții organelor de drept inclusiv PCCOCS și Poliția au pornit dosar penal pe faptul că au dispărut dosarele din camera sigilată de procurori.

Ceban, despre camera secretă de la Chișinău-Gaz: Procurorii au sigilat-o

Camera a fost sigilată cu 8 ani în urmă. Când au dispărut noi nu cunoaștem și nici nu cunosc ce a fost acolo”, a declarat Ceban, la UNInterviu pentru UNIMEDIA, transmite Știri.md.

„Ce a fost acolo în interiorul achizițiilor pentru acest lucru sunt organe, inclusiv cu vestita cameră, unde nu puteau găsi documentele

Procurorii și reprezentanții organului de drept au luat toate documentele au pus într-o cameră, a sigilat, la nimeni nu au dat la păstrare din companie și dosarele se afla încă acolo.

Eu vreau pur și simplu să terminăm cu aceste speculații și până la urmă procuratura să dea rezultatul pe aceste dosare.

Cum putem intra într-o cameră unde e sigilată de procuratură și poliție. Credeți că cei de la MoldovaGaz stau și urmăresc cum să pătrundă într-o încăpere sigilată. Asta a fost în 2015-2016 unde au fost ridicate documentele, inclusiv în perioada ceea au fost stocate aceste documente pentru încăpere.

Curtea de Conturi a deschis și acolo au fost niște saci cu niște documente și reprezentanții organelor de drept inclusiv PCCOCS și Poliția au pornit dosar penal pe faptul că au dispărut dosarele din camera sigilată de procurori. Camera a fost sigilată cu 8 ani în urmă. Când au dispărut noi nu cunoaștem și nici nu cunosc ce a fost acolo”, a menționat Vadim Ceban.

Raportul Curții de Conturi pe auditul realizat la compania Moldovagaz a provocat discuții aprinse în Parlament, iar deputații PAS s-au întrecut în a lansa acuzații la adresa funrizorului de gaze naturale. La finalul audierilor parlamentare, deputații au adoptat o decizie cu mai multe solicitări adresate Guvernului. Prevederile acestei hotărâri le-am abordat în cadrul UNInterviu cu președintele MoldovaGaz, Vadim Ceban.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării