main logo
754

Ceban critică fosta conducere a Capitalei: Gurile de captare, puse de frumusețe

În timp ce unele guri de captare nu fac față volumului de apă, altele au fost puse de frumusețe de fosta conducere a Capitalei.

Ceban critică fosta conducere: Gurile de captare, puse de frumusețeFoto: facebook/ Iv Ceban

Despre aceasta a declarat edilul Capitalei, Ion Ceban, pe o rețea de socializare după ce mai mulți Chișinăueni au postat pe rețelele de socializare cu dezastrul provocat de ploaie, transmite Știri.md.

Potrivit lui, la momentul de față toate echipele de muncitori au fost mobilizate, „situația este monitorizată, iar consecințele ploilor sunt înlăturate”, asigură Ceban.

„Din păcate, în ultima perioadă, tot mai des avem ploi puternice în urma cărora sunt spălate și inundate mai multe străzi, curți și blocuri. 

Mulțumesc tuturor pentru efortul depus. Rog în continuare maximă implicare și operativitate.

Vreau să comunic pentru toată lumea și să informez pe toți cei care nu cunosc că: în unele situații, gurile de captare nu fac față volumului de apă, iar în cazul altor străzi, cum este strada Gheorghe Asachi, gurile de captare au fost puse de frumusețe de fosta conducere a orașului, ele nu există, doar grilajul este amplasat la vedere.

Rog cetățenii să fie cooperanți și înțelegători. Se lucrează de dimineață, chiar dacă este duminică. Lucrările vor continua până târziu”, a scris acesta.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării