main logo
4293

Ceban confirmă: Bagas activează la Regia Autosalubritate

Activistul civic Mihail Bagas a fost numit în funcția de director-adjunct de marketing la Regia "Autosalubritate" de către șeful întreprinderi imunicipale, Eugen Axentiev.

Ceban confirmă: Bagas activează la Regia AutosalubritateFoto: știri.md

Despre aceasta a declarat pentru Point.md primarul Chișinăului, Ion Ceban, transmite Știri.md.

"Axentiev și-a motivat decizia prin faptul că în această persoană el poate avea încredere și Mihail Bagas va funcționa eficient. Vom monitoriza îndeaproape activitatea sa și, în cazul în care nu vor fi rezultatele așteptate, desigur, vom căuta un alt specialist", a menționat Ceban.

Anterior, vicepreședintele "Partidului Nostru", Ilian Cașu, a comunicat că funcția de director-adjunct de marketing al întreprinderii Regia "Autosalubritate" joacă rolul de rampă, astfel încât în timpul apropiat activistul civic Mihail Bagas să devină șef al întreprinderii.

Amintim că și consilierul municipal al PL, Veronica Herța, a scris pe rețelele de socializare despre noua funcție a lui Mihail Bagas.

Menționăm că actualul șef al întreprinderii, Eugen Axentiev, a fost numit în funcție la 21 februarie 2018.

Eugen Axentiev este figurant al mai multor scandaluri și investigații jurnalistice în perioada în care a condus Comisariatul de Poliție din Chișinău.

Citește și: Ilian Cașu: Ion Ceban a creat un post pentru asistentul Silviei Radu

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării